Scroll Top

Kılıçdaroğlu terörist sözcülüğü yaptı

kemal_klydarolu_23

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu teröristlerin sözcülüğüne devam ediyor. Kılıçdaroğlu bugünkü konuşmasında, hem idamla tehdit etti hem de “yabancı sermayenin gelmesi için” şartlarını sundu. Kılıçdaroğluna göre, PKK davasından cezaevinde olan HDP’liler, FETÖ davasından içeride olan teröristler ve DHKP-C üyesi olduğu için 6 yıl ceza alan Nuriye Gülmen konusunda geri adım atılırsa yabancı sermaye gelecek.

Kılıçdaroğlu ayrıca A Haber’i tehdit ederek, “tak bakalım, nereye takacaksın, ama ben senin boynuna neyi takacağımı çok iyi biliyorum” dedi. Kılıçdaroğlu’nun bu tehditi büyük tepki topladı.

Terörist sözcülüğü

Kılıçdaroğlu’nun yabancı sermayenin gelmesi için öne sürdüğü şartlar şunlar.

“Sen yabancı sermayenin Türkiye’ye gelmesini istiyorsan bir, bütün milletvekillerini serbest bırakacaksın. Gazetecileri serbest bırakacaksın. Hapiste gazeteci, milletvekili olmaz. Üç medya özgürlüğünü sağlayacaksın. Dört, yargı bağımsızlığını sağlayacaksın, mahkemelerden elini çekeceksin. Beş, görevine son verdiğin bütün akademisyenleri yeniden işe alacaksın. Altı, Semih ve Nuriye’yi derhal görevine başlatacaksın.”

 

Benzer gönderiler