Scroll Top

Enes Kanter sözde Ermeni Soykırımı’na arka çıktı

Enes Kanter sözde Ermeni Soykırımı

“Milyonlarca Ermeni’nin acısını paylaşıyorum”

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) elebaşı Fethullah Gülen’in gayriresmi çocuğu olan Enes Kanter, Türkiye aleyhine yürüttüğü kara propaganda mesaisini aralıksız sürdürüyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde NBA takımında basketbol oyuncusu olan Kanter, ülkemizde basketbol oyunculuğundan çok Türkiye’ye yönelik karalama kampanyalarıyla gündeme geliyor. Her fırsatta uluslararası medyada Türkiye’yi kötü göstermeye çalışan firari FETÖ’cü, sosyal paylaşım platformu İnstagram’da yaptığı ihanet dolu bir paylaşımla sözde Ermeni Soykırımı‘na arka çıkarak, Türkiye’ye iftira attı.  Fethullahçı Terör Örgütü’nün ABD’deki firari sözcüsü Kanter, daha önce de Ermenistan, İsrail ve terör örgütü PKK’ya destek minvalindeki açıklamalara imza atmıştı. Yayınladığı paylaşımla sözde Ermeni Soykırımı için adalet çağrısı yapan Kanter, alçaklıkta sınır tanımayarak; “Bugün bulunduğum noktada milyonlarca Ermeni’nin acısını paylaşıyorum. Türkiye’nin geçmişteki ve şimdiki suçlarıyla yüzleşmesi gerektiğine inanıyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

enes-kanter-fetocu-kimdirEnes Kanter Türkiye’ye soykırım iftirası attı

Türkiye’deki eğitim sisteminin milliyetçi ve taraflı olduğunu iddia eden Enes Kanter, Türkiye’yi Ermeni Soykırımı iftirasıyla suçladı. Kanter, Türkiye’nin işlediği suçlarla yüzleşmesi gerektiğini söyleyerek:

“Ayrıca demokrasinin bir gün Türkiye’ye geleceğine ve o zaman Ermeniler ve diğer azınlıklar da dahil olmak üzere milyonlarca insanın yarasını saracağına kuvvetle inanıyorum.” şeklinde konuştu. Açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “diktatör” diyerek hakaret eden Kanter, Erdoğan’ın bölgesel barış için bir tehdit oluşturduğunu söyledi. Türkiye aleyhindeki soykırım iddialarına destek veren Kanter, yayınladığı paylaşımda Ermenilere kucak açmayı da ihmal etmedi. FETÖ firarisi Kanter;

“Bir toplum lideri ve rol model olarak önümüzdeki hafta Los Angeles’ta Ermeni kardeşlerim için bir basketbol kampı düzenlemeyi planlıyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Türkiye düşmanı her lobide parmağı var

ABD’de basketbol performansından çok FETÖ adına yaptığı lobi çalışmalarıyla gündeme gelen firari terörist, sık sık ABD’li siyasetçilerle bir araya geliyor. Türkiye karşıtı birçok isimle program yapan Enes Kanter, ABD’li Demokrat Partili Temsilciler Meclisi Üyesi Tulsi Gabbard’ı programında konuk etmişti. Gabbard, Ermeni Lobilerinin ABD’deki en önemli çalışanlarından biri olarak tanınıyor. Firari FETÖ’cü Kanter, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’den aldığı talimatlar doğrultusunda İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Büyükelçisi Gilad Erdan ile de görüşmüştü. Uluslararası düzenlenen İsrail yanlısı “dijital influencer” yarışmasında 11. olarak, İsrail’den “siyonizm” ödülü alan Kanter, FETÖ’nün de en büyük finansörleri arasında bulunuyor.

KAYNAK: FETÖ GERÇEKLERİ

Benzer gönderiler